smurfene

Ja, da har jeg vært og sett smurfene i 3d på kino, sammen med Christine liksomtante, og hennes tantebarn på seks år. Hahah, faktisk så satt jeg og lo en del, og til tross for at det er en barnefilm som ikke er tilpasset min alder, så var den ganske bra. Det var uansett skikkelig koselig- snakking, godteri og masse latter.♥  Også må jeg bare si unnskyld for at det blir mye webcam, google og gamle bilder- men  det er fordi jeg ikke har med meg kamera, eller overføringskabel til mobilen. (og jeg er i tromsø) Dere får bare leve med det en liten stund til.har du vært på kino i dag?
-sarah

2 kommentarer

Inger Lise

03.okt.2011 kl.22:51

Det verste er at jeg ser for meg at du sitter helt krølla og ler deg skakk fordi de figurene gjør noe dumt! bra dere blogger og skal gjøre så bloggen dere blir veeldig populær :) dere kan gjenne legge ut masse bilder og videoer ++ masse <3 da blir det enda morsommere og lese !

krabbene - sarah&annemarte

04.okt.2011 kl.15:04

heeerlig at du leser Inger Lise- og at du kommenterer! Vi elsker deg<3

Masse bilder og videoer skal bli veituu :)

Skriv en ny kommentar

krabbene - sarah&annemarte

krabbene - sarah&annemarte

13, Nordre Land

Denne bloggen skrives av Anne Marte & Sarah. Etter å ha latt "Krabbene" få fri et år, bestemte vi oss for å slette alt gammelt innhold på bloggen, og starte på nytt. Derfor vil det bli små endringer på header og profilbilde snart, etter vi har tatt flere bilder. Bloggnavnet finnes det ingen logisk forklaring på, så lev med det. Hvis det er noe du lurer på, eller vil fortelle, så send mail til krabbene@hotmail.com Legg gjerne igjen en kommentar!

Kategorier

Arkiv

hits