fin fin dag!:)

Hallo, sto opp for ca en halv time siden. Jeg elsker sånne dager som man våkner av seg selv og ikke er trøtt og så bare stå opp, herlig! I kveld skal jeg forresten i bursdag til Ingerlise♥ hun fyller 13 i dag, så alle må graulerer med dagen til henne! Men nå skal jeg pakke sekken min jeg, så tar jeg buss til skolen. Håper alle får en bra dag'da, også blogges vi etter skolen en gang.


// jeg ser utrolig trøtt ut ..

Når har du bursdag?
- annemarte

6 kommentarer

ugg sko

14.okt.2011 kl.07:54

Stilig <3! love the photos!! chuck and blair <3 skjekk ut her og :) :)

ugg støvler

14.okt.2011 kl.09:44

Hun vi var hos forklarte det at reaksjonen mellom sonden og saltet gjorde at det ble brunt men mesteparten var avfallstoffer fra kroppen.

Adele - kommenterer tilbake

14.okt.2011 kl.10:06

gratulere til henne!

Har bursdag 27.november!

moncler jakke

14.okt.2011 kl.10:31

eg er (bombe-)sikker på at jeg aldri kommer til å farge håret blondt eller svart (med mindre det blir svart etter hvert) liker meg engentlig bare med den hårfargen jeg har! Håret mitt er egentlig utrolig mørkt, men blir (veldig) mye lysere hvis jeg har på blitsen på kamera!
Jeg har bursdag 5 april, gratulerer til ingerlise da :)

Carulii <3

14.okt.2011 kl.14:32

Sv; Takk for kommentar!

Gratulerer, jeg har burdag 1.Mars! :-)

Skriv en ny kommentar

krabbene - sarah&annemarte

krabbene - sarah&annemarte

13, Nordre Land

Denne bloggen skrives av Anne Marte & Sarah. Etter å ha latt "Krabbene" få fri et år, bestemte vi oss for å slette alt gammelt innhold på bloggen, og starte på nytt. Derfor vil det bli små endringer på header og profilbilde snart, etter vi har tatt flere bilder. Bloggnavnet finnes det ingen logisk forklaring på, så lev med det. Hvis det er noe du lurer på, eller vil fortelle, så send mail til krabbene@hotmail.com Legg gjerne igjen en kommentar! Besøk gjerne weheartit siden til anne-marte : http://weheartit.com/annemaarte

Kategorier

Arkiv

hits