annbefaling - wella extra volume

For noen uker siden kjøpte mamma seg en sånn hårskom greie, også prøvde jeg den. Etterhvert kjøpte hun en til også fikk jeg den ene. Og jeg elsker den rett og slett. Så jeg tenkte rett og slett og annbefale den her på bloggen.

Det går kun ann og kjøpe det på salonger tror jeg, og jeg husker ikke hvor mye den koster, men tror den er ganske dyr. Det er en mousse som skal gi volum i håret sier seg jo selv på navnet da. Men jeg bruker den for og gå glatt hår.

Det jeg gjør er og ta en "kladd" med mousse i hånden og bare gnir det ut over håret over alt, også da ser håret utrolig vått ut så jeg tar en børste og børster over og da blir håret utrolig glatt og får en veldig fin glans. Håret blir rett og slett silkemykt!

Jeg bruker denne isteden for rettetang, jeg synes selv at det er bedre og ha i sånn og børste over og ikke bruke rettetang. Det blir nesten like rett. Så jeg annbefaler alle som pleier og rette håret sitt og ihvertfall prøve denne her. Det kan hende den ikke funker like bra på håret til dere, men det funker ihverfall på mitt da :) Synes jeg selv hehe ..

Har du prøvd denne før ? // hva er din mening om den?
- annemarte

7 kommentarer

Har ikke prøvd den
fint design

linneaheisann

16.okt.2011 kl.21:45

jeg har prøvd den , jeg syns den er litt bra :D

Malene

16.okt.2011 kl.21:51

kul blogg :-D

onlyaillusion

16.okt.2011 kl.22:01

den er bra!

Juliaall

16.okt.2011 kl.22:03

Nei har ikke prøvd den før :)

helene simensen

16.okt.2011 kl.22:09

har ikke prøvd den:)

Skriv en ny kommentar

krabbene - sarah&annemarte

krabbene - sarah&annemarte

13, Nordre Land

Denne bloggen skrives av Anne Marte & Sarah. Etter å ha latt "Krabbene" få fri et år, bestemte vi oss for å slette alt gammelt innhold på bloggen, og starte på nytt. Derfor vil det bli små endringer på header og profilbilde snart, etter vi har tatt flere bilder. Bloggnavnet finnes det ingen logisk forklaring på, så lev med det. Hvis det er noe du lurer på, eller vil fortelle, så send mail til krabbene@hotmail.com Legg gjerne igjen en kommentar! Besøk gjerne weheartit siden til anne-marte : http://weheartit.com/annemaarte

Kategorier

Arkiv

hits